ONGD ASSOCIADES

Quan:
29 gener, 2020 @ 4:30 pm – 6:30 pm
2020-01-29T16:30:00+01:00
2020-01-29T18:30:00+01:00
On:
Casal d'Associacions d'Immigrants i ONGD
Eusebi Estada 48
baixos

Aquest taller, parteix de la realitat que Occident camina perdent el “Nord” i que, del mal anomenat “Sud Global”, són les nostres veïnades i criatures. Persones i col·lectius que corren pels parcs i patis de les escoles negociant entre cultures, des d’altres idiomes, amb diferents accents i altres sabers i mirades.

Aquest, es planteja com un espai on compartir experiències, repensar processos i metodologies, i que parteix de les següents preguntes:

Com o què fer per a impulsar processos participatius per a incorporar col·lectius o persones que han migrat en les nostres propostes de cooperació i educació transformadora?

Com repensar els pressupostos perquè aquests processos siguin coherents i efectius?

És possible la solidaritat i el compromís en un món en el qual les desigualtats i les injustícies s’aguditzen i la crisi climàtica és una realitat innegable?

Escoltar les veus silenciades, qüestionar els meta-relats de “la Història” i “l’Economia”, conèixer experiències diverses i lluites d’altres pobles,que les contradiuen. Mirar-nos amb ulls crítics per a desaprendre i entaular altres diàlegs i cooperació possibles.

Imprescindible confirmar assistència al correu: meritxell.esquirol@gmail.com